Orijen Puppyvoeding: Het beste hondenvoer voor uw pup

Als u net uw nieuwe puppy mee naar huis hebt genomen, moet u vast een miljoen dingen doen en leren. De juiste voedingsbalans voor uw pup vinden kan een uitdaging zijn. U hebt hondenvoer nodig dat boordevol zit met alle voedingsstoffen die uw puppy nodig heeft om uit te groeien tot een gezonde volwassene. Het mag ook niet te veel additieven of kunstmatige smaakstoffen bevatten die uw pup op de lange termijn kunnen schaden. Door al deze factoren in gedachten te houden bij het kiezen van het beste hondenvoer voor uw puppy, kunt u ervoor zorgen dat hij zijn hele leven als metgezel goed gedijt en gelukkig blijft.

Waarop te letten bij het kiezen van puppyvoeding

Bij het kopen van het beste hondenvoer voor uw puppy zijn er een paar dingen waar u op moet letten. Het eerste is de voedingsbalans van het voer. Uw puppy zal bijvoorbeeld meer eiwitten nodig hebben dan een volwassen hond. Als u uw puppy Orijen puppy geeft dat weinig eiwitten bevat, kan hij zwakke botten en spieren ontwikkelen, en kunt u een ongelukkige, ongezonde puppy krijgen. U moet ook nagaan of het hondenvoer dat u wilt kopen wel de juiste maat heeft voor uw puppy. De meeste merken hebben verschillende maten hondenvoer. Over het algemeen moet u uw puppy drie keer per dag voeren totdat hij ongeveer zes maanden oud is. Daarna kunt u hem nog maar twee keer per dag voeren. Op de verpakking van de verschillende merken hondenvoer vindt u verschillende informatie over de beste manier om uw puppy te voeren met Ecostyle hondenbrokken aanbieding.

Hondenvoer met echt vlees

Wanneer u het beste hondenvoer voor uw puppy kiest, zorg er dan voor dat u voer vindt dat echt vlees bevat. Dit is de beste manier om er zeker van te zijn dat uw puppy alle voedingsstoffen uit zijn voeding haalt die hij nodig heeft. U vermijdt ook het risico dat uw puppy ziek wordt door het eten van een goedkoop merk voer van lage kwaliteit. Echt vlees zit boordevol eiwitten en andere voedingsstoffen die essentieel zijn voor een gezonde groei van puppy’s. Het is ook heel belangrijk om uw puppy echt vlees te geven, omdat het gemakkelijker te verteren is dan voedsel dat gemaakt is van andere ingrediënten zoals granen. U moet ook hondenvoer vermijden dat kunstmatige smaak- en kleurstoffen bevat. Deze worden gebruikt om het hondenvoer er aantrekkelijker uit te laten zien, maar ze kunnen schadelijk zijn voor uw puppy.

Voeding zonder granen en zonder bijproducten

Het beste hondenvoer voor uw puppy is er een zonder granen als hoofdingrediënt. Granen zijn geen natuurlijk voedsel voor uw puppy, en ze kunnen allerlei gezondheidsproblemen veroorzaken. Hetzelfde geldt voor bijproducten. Dit zijn meestal vermalen delen van dieren die geen voedingswaarde hebben voor uw puppy. Hoewel u hondenvoer met granen en bijproducten moet vermijden, moet u ook voer vermijden dat vol zit met kunstmatige conserveringsmiddelen. Deze kunnen schadelijk zijn voor uw puppy en moeten koste wat kost worden vermeden. Iets anders waar u op moet letten in uw beste puppyvoer zijn vitaminen en mineralen. Uw puppy groeit en ontwikkelt zich bijna volledig op de voedingsstoffen die hij uit zijn voeding haalt. Vitaminen en mineralen zijn essentieel voor de gezondheid en de groei, en u vindt ze in bijna alle merken hondenvoer.

Beste droogvoer voor puppy’s

Als uw puppy nog jong is, zijn zijn tanden nog niet uitgehard, dus moet hij voer krijgen dat zacht is. Droog hondenvoer is niet geschikt voor puppy’s jonger dan zes maanden. Als u uw puppy droogvoer geeft, moet u het bevochtigen met water of melk. Er bestaat echter puppyvoer dat zowel droog als zacht is. Dit is het beste voer voor uw puppy, omdat het gemakkelijk te eten en te verteren is en zijn tanden niet beschadigt. U moet ook vermijden uw puppy grote stukken voedsel te geven of voedsel dat te hard is om op te kauwen. Dit kan verstikking veroorzaken bij uw puppy en is niet goed voor zijn gezondheid.

Uw puppy eten geven

Als u ervoor wilt zorgen dat uw puppy gezond groeit en zich ontwikkelt, moet u hem het beste hondenvoer voor puppy’s geven. U moet het juiste voer vinden dat vol zit met de juiste hoeveelheid voedingsstoffen en vitaminen. Je moet er ook voor zorgen dat het voer de juiste hoeveelheid calorieën, eiwitten en vetten bevat, want puppy’s hebben andere voedingsbehoeften dan volwassen honden. U kunt ook kiezen voor speciaal puppyvoer dat alle noodzakelijke vitaminen en mineralen bevat die uw puppy nodig heeft. U moet uw puppy ook drie keer per dag voeren. Als hij zes maanden oud is, kunt u hem nog maar twee keer per dag voeren.