Tips voor tuinieren met kinderen

Happy couple gardening together in garden

Kinderen van verschillende leeftijden hebben verschillende verwachtingen van uw tuin. Jongere kinderen hebben constant toezicht nodig en worden beperkt tot bepaalde taken, zoals planten water geven en producten oogsten. Oudere kinderen kunnen betrokken zijn bij een grotere verscheidenheid aan tuinactiviteiten, zoals het planten van zaden en wieden. Behalve dat het een gezonde bezigheid is, is tuinieren met kinderen een geweldige manier om ze kennis te laten maken met de natuur en wetenschap. U kunt uw kinderen betrekken bij het planten, oogsten en wieden, of u kunt ze laten deelnemen aan het wieden. Vergeet niet om uw tuin een veilige ruimte te houden en dat u en uw kinderen te allen tijde onder toezicht moeten staan.
Xeriscape-tuinen

Xeriscaped-tuinen zijn ontworpen om te profiteren van het vermogen van de bodem om vocht vast te houden en de verdampingssnelheid. De belangrijkste principes van xeriscape-tuinieren zijn onder meer het verhogen van organisch materiaal en het luchtig houden van de grond. Compost is een biologische topadditief en vetplanten en cactussen hebben weinig of geen water nodig. Om ze te planten, kiest u de juiste grond en planten voor de xeriscape-omgeving.
Bloementuinen

Houd er bij het ontwerpen van uw bloementuinen rekening mee dat de ruimte beperkt is. Voordat u uw bloemen plant, moet u beslissen wat voor soort en grootte ze zullen zijn. Je moet ook rekening houden met het kleurenschema. Geel en wit kunnen geweldige achtergronden zijn. Als je meer kleur en drama wilt, probeer dan planten met verschillende bloeitijden te gebruiken. Een voorbeeld van een opvallend bed is geel met rode vlekken. Je kunt echter ook op veilig spelen door vast te houden aan een enkel kleurenschema of verschillende kleuren te mengen.
Moestuinen

Moestuinen kunnen mooi en productief zijn. Er zijn veel soorten moestuinen en veel ervan kunnen vanuit zaad worden gestart. Je kunt ze ook in containers en verhoogde tuinbedden laten groeien. Sommige tuinders kweken hun groenten uit zaad en anderen kopen jonge planten. Groenten die in aantrekkelijke en goed ontworpen bedden worden gekweekt, hebben meer kans om bestuivers aan te trekken en meer producten te produceren. Maar voordat u begint met het planten van uw groenten, zijn er een paar tips die u in gedachten moet houden.
Kruidentuinen

Kruidentuinen zijn een geweldige manier om smaak toe te voegen aan uw maaltijden en uw huis. Je kunt zaden planten of kleine starterplanten kopen en ze in individuele potten overplanten. Potten moeten drainagegaten of iets hebben om druppelend water op te vangen. Kruidentuinen kunnen het beste worden geplaatst in de buurt van een raam op het zuiden. Plant ze indien mogelijk op de grond of in containers met drainagegaten. Geef de planten daarna regelmatig water. Kruiden hebben een zonnige locatie nodig, dus zorg ervoor dat ze gedrenkt en gevoed worden om ervoor te zorgen dat ze gedijen.
Voedselproducerende tuinen

Duurzaam voedsel verbouwen in een UA is een belangrijk onderdeel van duurzaamheid. Water is echter een eindige hulpbron en stijgende waterkosten kunnen de opname van UA beperken. Bovendien hebben inwoners van Zuid-Australië doorgaans slechts één watermeter voor hun woningen. Met andere woorden, ze zijn zich misschien niet eens bewust van de hoeveelheid water die ze gebruiken voor voedselproducerende tuinen. Om dit probleem op te lossen, moeten we begrijpen hoe water wordt gebruikt voor voedseltuinen.
Gratis openluchtrestaurants

De NYC DOT leidt het ontwerpproces voor de gratis openluchtrestaurants van de Garden. Er wordt een taskforce van bureaus gevormd om het algehele ontwerp mede vorm te geven. Zodra het ontwerpproces is voltooid, is het doel om een ​​formele set ontwerprichtlijnen en een proces voor publieke betrokkenheid te creëren. Het doel is om een ​​bloeiend stedelijk gebied te hebben, met veel verschillende soorten bedrijven en openbare voorzieningen. Zodra de ontwerprichtlijnen zijn afgerond, zal een proces voor publieke betrokkenheid worden uitgevoerd om publieke input te vragen.