De voordelen van het tuinleven

Flowers in garden

The Garden of Life biedt een breed scala aan voedingssupplementen die verschillende gezondheidsproblemen ondersteunen. Er zijn supplementen voor energie, botgezondheid, prostaatgezondheid en ondersteuning van het immuunsysteem, evenals prenatale formules. De vloeibare multivitamine is snel verteerbaar en de gearomatiseerde gummy-vitamines zijn een traktatie voor de smaakpapillen. Of u nu een nieuwe ouder bent of een levenslange tuinier, er zijn vitamines om aan uw voedingsbehoeften te voldoen.
Natuur

Voor veel mensen is tuinieren de beste manier om weer in contact te komen met de natuur. In een tuin nemen de planten koolstof op en geven ze zuurstof af. Bomen bieden leefgebied aan wilde dieren, terwijl de wortels de grond stabiliseren en water filteren. De tuinen in onze gemeenschappen bieden de broodnodige recreatie en voeding voor zowel mens als dier. Tuinieren bevordert ook het zelfrespect, de gemeenschap en het zelfrespect. Daarnaast leren tuinders hoe ze verse, gezonde, huisgemaakte maaltijden kunnen bereiden en de oogst kunnen bewaren.
Planten

Het verhogen van de tijd buitenshuis in uw tuin kan gunstig zijn voor uw geest, lichaam en ziel, zo bleek uit een meta-analyse. Het is bewezen dat tijd doorbrengen in de natuur de tevredenheid, vitaliteit en slaap verbetert. Wetenschappers noemen tuinieren ‘tuinbouwtherapie’ en het is veel goedkoper en gezonder dan therapie. Naast het plezier van een gezonde tuin, kun je genieten van de bloemen en groenten en de planeet helpen.
Onderhoud

Er zijn verschillende soorten tuinonderhoud. Hoewel kruidachtige vaste planten minder onderhoud vergen, zijn houtsoorten, zoals bomen en struiken, ook belangrijk omdat ze regenwater opzuigen. Een grote Oak Grove bij CEC is een voorbeeld van een houtachtige installatie, met aanzienlijke milieuvoordelen, en is een van de installaties met het minste onderhoud. Maar woodies zijn niet per se onderhoudsarm; ze kunnen hier zijn om op het schoolterrein te blijven.
Levenscyclus van planten

De levenscyclus van een plant begint met een zaadje. Het zaad draagt ​​een embryo (een miniatuurplantje met een wortel, scheut en eerste echte bladeren). Voordat de plant kan ontkiemen, moet deze aan drie voorwaarden voldoen: een geschikte temperatuur, water en de juiste locatie om te groeien. Aan deze voorwaarden wordt voldaan tijdens de kiemfase en de plant kan dan aan zijn levenscyclus beginnen. Uiteindelijk zal de plant zowel bloemen als zaden hebben.
De schoonheid van planten

Aan mooie bloemen in de tuin geen gebrek. Kruiden en groenten zijn verkrijgbaar in alle kleuren en al deze planten zullen elke ruimte visueel aantrekkelijk maken. Vooral de kleuren van dille en bieslook zijn bijzonder mooi. Witte bloemen vind je ook in allerlei kruiden zoals tijm. De bloemen van andere bloeiende groenten zoals basilicum, ananassalie en rozemarijn zijn ook allemaal heel aantrekkelijk. Bovendien zijn veel van deze planten eetbaar, dus je kunt ze eten.
Het doel van planten

Veel mensen realiseren zich niet dat planten een aantal functies hebben, waaronder het produceren van voedsel, water en onderdak. De menselijke soort gebruikt planten voor verschillende doeleinden, waaronder voedsel, kleding en symbolische doeleinden in literatuur, kunst en mythologie. In feite vormen planten de basis van beschavingen over de hele wereld. Twee vakgebieden zijn etnobotanie en economische botanie, en beide richten zich op het gebruik van moderne gecultiveerde planten. Tegenwoordig zijn planten de belangrijkste bron van veel farmaceutische en industriële producten. En ze bezorgen miljoenen mensen plezier door te tuinieren.
Gebruik van planten in tuinen

Naast esthetiek bieden planten ook praktische voordelen. Duizenden soorten worden gekweekt vanwege hun esthetische waarde. Velen zijn nuttig voor klimaatverandering en erosiebestrijding. Anderen bieden voedsel en onderdak aan dieren en mensen. Sommige worden gekweekt voor esthetiek, zoals hibiscus of camelia’s, terwijl andere worden gebruikt als voedselgewassen of als landschapselementen. Sommige worden zelfs gebruikt voor therapeutische doeleinden, zoals in de tuinbouwtherapie voor mensen met een handicap.
Producten aangeboden door Garden of Life

Als je op zoek bent naar supplementen met hoogwaardige ingrediënten, dan ben je waarschijnlijk Garden of Life-producten tegengekomen. Garden of Life staat bekend om zijn niet-GMO-project geverifieerde en gecertificeerde organische producten van USDA en werkt samen met de Amerikaanse Track & Field Association om het nationale team te sponsoren. Het bedrijf zal atleten van voeding voorzien door zijn eiwitrepen, probiotica en poedershakes te sponsoren. Deze producten zullen te zien zijn in USATF-kits en sportlounges. Bovendien ontvangen leden van het USATF National Team exclusieve kortingen voor de aankoop van Garden of Life-producten.